Un Sant Jordi especial

21/04/2017

Vine a visitar la parada de Biot Foundation aquest Sant Jordi i coneix el nostre projecte especial dedicat a aquesta diada!

 

Ja saps què faràs per Sant Jordi?   

Sant Jordi no és només la diada dels enamorats, és una dia on es regala amor i amistat. Un dia perfecte per mostrar que són aquests valors els que ens porten a lluitar pels objectius que perseguim des de Biot Foundation: un món ple d'amor, companyia, família, amistat i valors sans. 

És per aquest motiu que hem decidit organitzar dos punts de venda de roses i llibres per aquest Sant Jordi 2017: un a Barcelona i l'altre a Girona. Aquests punts de venda seran, alhora, punts informatius dels programes que desenvolupa BIOT, per explicar als ciutadans el motiu de la nostra recaudació i informar-los que amb la compra de roses i llibres estan col·laborant amb la nostra Fundació.

 

Durant tot el diumenge ens podreu trobar als següents punts:

GIRONA: Plaça Catalunya s/n

BARCELONA: c/ Enric Granados, 17 (cantonada Consell de Cent)

 

 

LA NOSTRA EDICIÓ ESPECIAL: POSTCARDS FROM GHANA

  

Aquest any, en motiu del viatge que vam emprendre a Ghana per buscar nous projectes i noves missions, hem fet una edició especial d’un llibre que recull les fotografies més sorprenents de Ghana, des d’on viuràs de ben a prop les sensacions i l’ànima d’aquest país extraordinari. No te’l perdis i vine’ns a veure!!     

Un repertori fotogràfic a càrrec de Pep Sau, fotògraf de RCR Arquitectes, guanyadors del premi Pritzker 2017. Si voleu un llibre dedicat, diumenge el podreu trobar a la parada de Biot de Girona!

 

 

 

 

AQUEST SANT JORDI REGALA L’AMOR I L’AFECTE QUE REPARTEIX BIOT!