Es fan estimar

16/12/2015

Recordo del dia que em vaig plantejar fer un voluntariat. La meva parella havia decidit realitzar un voluntariat amb una associació, i necessitaven a un professor de matemàtiques.

Després de donar-li algunes voltes, poques realment, tot s'ha de dir, vaig decidir involucrar-me en l'associació.

Aquest va ser l'inici de tot, el naixement de la persona que sóc avui, i és que aquest va ser el punt que marcaria la meva vida, un punt que no em permetria tirar-me enrere. Va ser el primer moment que vaig agafar el llapis de la meva vida i vaig traçar el meu propi camino.post es fan estimar 300x240

Encara avui, tinc a flor de pell el que vaig sentir el dia que vaig arribar al llogaret per primera vegada. El que vaig veure és molt fàcil de resumir, alhora que impactant: Nens desitjant ser estimats. I això va ser el que vaig intentar fer, el que intento fer avui en dia i el que intentaré fer fins el dia que ja no hi sigui.

Molta gent es passa tota la vida buscant la veritable felicitat, ja que és una mica complicat de trobar. Doncs jo vaig descobrir el que era la veritable felicitat al costat d'aquests nens. El simple fet d'estar assegut a la gespa, escoltant a un nen que m'estava obrint el seu cor, mentre m'explicava la història de la seva vida, arriscant-se a que tornessin a rompérselo, arriscant el que tant li havia costat aconseguir, avançar al capdavall el sofriment de la seva vida, apostant tot a la meva persona, lliurant la seva ànima, confiant en mi ... hauria moltíssimes formes de dir-ho, però em quedo amb dues: volent-me i deixant-se estimar.

 

Aquí va ser quan vaig veure que no necessitava res més, només temps, temps per eternalizar aquest moment. Em vaig adonar que la veritable felicitat està en nosaltres i en ningú més, la veritable felicitat està en la capacitat d'estimar.

Des d'aquest dia tinc un somni recurrent, un somni en el qual apareixem arribant al llogaret, amb la cançó "Concerning hobbits - The fellowship of the ring" de fons sonant mentre ens acostem. I de cop, en ple apogeu de la cançó, apareixen tots els nens del llogaret, corrent a abraçar-nos ... i el més important, tots lliurant-seu somriure.